Doktor Trávnik franchise

12 marca 2022 / / Aktuality - Franchise

Možno rozmýšľate nad tým, ako sa stať nezávislým a vybudovať si vlastné podnikanie.

Riešením môže byť investovanie do franšízy, čím sa stanete riaditeľom vlastnej firmy a zároveň získate aj podporu skúseného partnera. Pri kúpe franchisingovej licencie môžete získať overenú značku ihneď za primeraný licenčný poplatok, čo môže pritiahnuť zákazníkov rýchlejšie, ako keby ste vytvárali niečo nového od začiatku. Získate aj zákazníkov, ktorí značku už poznajú a majú s ňou dobré skúsenosti a v neposlednom rade podporu franchisora, ako partnera.

Záhradnícke franchise podnikanie na kľúč

Systém záhradníckeho franchise podnikania Doktor Trávnik pôvodom z Maďarska je overené v praxi už 20 rokov a u našich južných susedov zahŕňa viac, ako 16 samostatných jednotiek. Z toho vyplýva, že koncept stojí na pevných základoch, výrazne znižuje mieru podnikateľského rizika a umožní zopakovať úspech poskytovateľa. Pilotná jednotka na Slovensku 8 rokov prispôsobuje základy konceptu, ako aj jedinečnú receptúru a spôsob starostlivosti o trávnik k tunajším pravidlám a potrebám zákazníkov.

 

Kúpou licencie získavate exkluzivitu na vymedzenú lokalitu. To znamená, že jednotky Doktora Trávnika sa navzájom nekonkurujú kvôli územnej garancii. Môžete využiť výhody centrálneho dodávateľského systému, ako aj možnosť sub-franchisingu.

Dodržiavanie štandardov konceptu je nevyhnutné a je základom úspechu. Preto sú úvodné školenia, odborné programy a tréningy povinné, bez ktorých nie je možné získať licenčnú zmluvu. Znamená to, že minimálne jednu sezónu ste pod dohľadom franchisora. V tomto období získate potrebnú skúsenosť na osamostatnenie a cenné informácie aj od ostatných franchisantov.

Naplánujte si svoju budúcnosť s koncepciou Doktor Trávnik. Budete mať predstavu o tom, čo presne Vás čaká, čo a ako budete robiť.

Kontakt:

Majiteľ master franchise licencie: B-effect s.r.o.
V zastúpení: Bc. Gubík Ladislav
Telefón: +421 949 588845
E-mail: kontakt@doktortravnik.sk